19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προμηθέας: Μία… εισβολή για τα εισιτήρια διαρκείας! (vid)

Mε ένα όμορφο χιουμοριστικό σποτ, ο Προμηθέας Πατρών προχώρησε στην ανακοίνωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του για τη σεζόν 2021-22, η οποία ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 9 Αυγούστου.

H διάθεση των εισιτηρίων διαρκεάις του Προμηθέα Πατρών ξεκίνησε και η ομάδα της Πάτρας δημιούργησε ένα όμορφο χιουμοριστικό σποτ για να καλέσει τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο «Δ. Τόφαλος» τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το σποτ δείχνει έναν φίλο του Προμηθέα ο οποίος εισβάλλει στο γήπεδο της ομάδας του με σκοπό να πάρει μία "γεύση" από αυτά που στερήθηκε εκείνος και οι υπόλοιποι φίλαθλοι την περασμένη σεζόν και εν τέλει φέυγει μέ ένα εισιτήριο διαρκείας στα χέρια του!

H Ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

Η περσινή σεζόν για την ομάδα μας ήταν άχρωμη, άγευστη και άοσμη! Μπορεί αγωνιστικά ο Προμηθέας να έφερε εις πέρας τους στόχους του και να έφερε στην Πάτρα τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, ωστόσο ακόμα και στις μεγάλες νίκες η απουσία του κόσμου μας άφηνε πάντα ένα κενό. Ο παλμός του «Τόφαλος», η στήριξη από τον κόσμο του Προμηθέα είναι ο λόγος που αγωνιζόμαστε και θέλουμε να πετύχουμε. Η επιστροφή σου στο γήπεδο θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να θέλουμε να πετύχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φέρουμε νέους τίτλους και διακρίσεις στην πόλη μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=p03gDT71nkg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ