19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προμηθέας, Κύμη, Ρέθυμνο συνεχάρησαν Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, για 36η φορά στην ιστορία του, και ακόμα τρεις ομάδες της Stoiximan.gr Basket League τον συνεχάρησαν για την επιτυχία του.

Οι «πράσινοι» υπερασπίστηκαν με επιτυχία τον τίτλο τους, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των φετινών πλέι οφ που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ κι έτσι με 3-2 νίκες κατέκτησαν και το φετινό πρωτάθλημα. Μετά το Λαύριο, ακόμα τρεις ΚΑΕ εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό Superfoods για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18, που αποτελεί τον 36ο τίτλο πρωταθλήματος της αθηναϊκής ομάδας».

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Κύμης: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League 2017/18. Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και ιδιαιτέρως την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού!».

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του Ρεθύμνου: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει τον Παναθηναϊκό Superfoods για την κατάκτηση της Stoiximan.gr Basket League 2017/18».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ