23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προμηθέας: «Θωράκιση» στους ψηλούς με Ντάριο Χαντ! (vid)

Ο Προμηθέας επέλεξε να περιμένει για να καλύψει τα κενά που έχει αφήσει στην front line του ποντάροντας ότι πλησιάζοντας στα μέσα Αυγούστου θα πείσει παίκτες που έμοιαζαν απλησίαστοι νωρίτερα και σε πρώτη φάση δείχνει να δικαιώνεται.

Οι Πατρινοί είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σημαντικής προσθήκης, με τον 32χρονο αμερικανό σέντερ Ντάριο Χαντ να φέρεται αποφασισμένος να δεχτεί την πρότασή τους. Ο Χαντ ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Ιταλία με τη Φορτιτούντο Μπολόνια, έχοντας στο BCL 12,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ, είχε επαφές με ομάδες της Ευρωλίγκας χωρίς τελικά να φτάσει σε κάποια συμφωνία.

Η προοπτική του Eurocup δεν τον άφησε αδιάφορο και  όλα δείχνουν ότι η Πάτρα θα είναι ο επόμενος σταθμός της πλούσιας καριέρας του. Στην Ευρώπη παίζει από το 2012, με την Ιταλία να τον έχει φιλοξενήσει τα περισσότυερα χρόνια αφού έχει παίξει Ορλαντίνα, Καζέρτα, Μπρέσια, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Νανσί, Σαρλερουά, Μόρναρ, αλλά και στην Αυστραλία στο Περθ.

Ο Προμηθέας έχοντας κρατήσει τον Τζεράι Γκραντ, έχοντας με συμβόλαιο τον Δημήτρη Αγραβάνη και προσθέτοντας και τον Χαντ, αναζητά πλέον ένα τεσσάρι για να κλείσει την γραμμή των ψηλών, όπου υπάρχει και ο Γιώργος Τανούλης στον οποίο φέτος είναι επιλογή να δοθούν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ