25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προμηθέας δυνατά για Χαραλαμπόπουλο! (vid)

Η απόφαση του Ολυμπιακού να αφήσει ελεύθερο τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους αλλά και  να μην έχει λόγο για το μέλλον του, προκάλεσε έντονη... κινητικότητα στον Προμηθέα. Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ έχει πολλά από αυτά που αναζητούν οι Πατρινοί και οι κινήσεις αναμένονται άμεσα.

Ο Προμηθέας αναζητά εδώ και αρκετές μέρες έναν Ελληνα φόργουορντ, με τον Λεωνίδα Κασελάκη και τον Λίνο Χρυσικόπουλο να είναι οι δύο που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο. Ο πρώτος αποφάσισε τελικά να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό αφού τον ικανοποίησαν αυτά που άκουσε, ο δεύτερος παραμένει ελεύθερος και υπό συζήτηση, αλλά πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και ο Χαραλαμπόπουλος.

Με το κίνητρο να... περισσεύει σε έναν παίκτη που αναζητά εναγωνίως εδώ και χρόνια μια σεζόν που να δικαιώσει τις τεράστιες προσδοκίες που τον συνόδευαν από την πολύ μικρή ηλικία του, με το αγωνιστικό του προφίλ να μπορεί να προσφέρει λύσεις σε δύο θέσεις και κυρίως με το περιβάλλον του Προμηθέα να εγγυάται συνθήκες που θα του επιτρέψουν να αφοσιωθεί στη μεγάλη ευκαιρία, οι Πατρινοί εκτιμούν ότι αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω.

Αμεσα αναμένεται να υπάρξει η επαφή για να ακούσει ο παίκτης και τις σκέψεις του Λουίς Κασιμίρο γι' αυτόν και συνολικά η πρόθεση είναι να... γνωριστούν καλά οι δύο πλευρές σύντομα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει αμοιβαία πρόσφορο έδαφος συνεργασίας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ