19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Προμηθέας: Αποχαιρετά τον Γιάννη Αθηναίου (pic)

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Αθηναίου να αποχωρεί απο τον Προμηθέα Πατρών. Συγκεκριμένα τα σενάρια μιλούν για μετακίνηση του Γιάννη Αθηναίου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μπιλμπάο. Ο Έλληνας γκάρντ θα αγωνιστεί για τρίτη διαφορετική ομάδα την φετινή σεζόν.

Την είδηση αποχώρησης του Γιάννη Αθηναίου επιβεβαίωσε πρίν λίγο ο Προμηθέας Πατρών, καθώς με επίσημη ανακοίνωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ευχαριστεί τον Έλληνα γκάρντ για τις υπηρεσίες του και του εύχεται τα καλύτερα στην νέα του ομάδα. Ο Αθηναίου αποκτήθηκε απο τον Προμηθέα στα μισά της σεζόν, αφού ο Έλληνας γκάρντ είχε ξεκινήσει την χρονιά στο Περιστέρι. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο χρόνος συμμετοχής του είχε μειωθεί αισθητά απο τον κόουτς του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ Γιάννη Αθηναίου.
Ο οργανισμός του Προμηθέα θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητή για τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο  και για την συμβολή του στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του διαδρομής».

172283756 3089676521251905 6659690697829794408 n

Ο Αθηναίου όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Μπιλμπαό η οποία παλεύει για την παραμονή της στην Liga Endesa και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του βασικού γκαρντ των Βάσκων  Ζονατάν Ρουσέλ.

 Στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται η αφιξη του Κεντρικ Ρέι στην Ελλάδα για να ενσωματωθει στις τάξεις του Προμηθέα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ