19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προληπτικά τεστ στη Βαλένθια λόγω… Αρμάνι

Μετά το ξέσπασμα κρουσμάτων που εντοπίστηκαν σε παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, η Βαλένθια αποφάσισε να περάσει προληπτικά από τεστ Covid 19 την Τρίτη (10/11) ώστε να είναι σίγουρη για την κατάσταση υγείας των μελών της.

Καμπανάκι... κινδύνου ήχησε στο στρατόπεδο της Βαλένθια, καθώς αντιμετώπισε την Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή (6/11) για τη Εuroleague και τρεις ημέρες αργότερα οι Μιλανέζοι έκαναν γνωστό ότι υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Αυτό ανησύχησε τους ανθρώπους των Ισπανών και σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS" θα περάσουν από τεστ όλα τα μέλη των «νυχτερίδων» προληπτικά ώστε να βγουν σήμερα το απόγευμα τα αποτελέσματα και να γνωρίζουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (13/11) ώστε να κινηθεί αναλόγως.

Εφόσον βγουν αρνητικά τότε η Βαλένθια δεν θα αλλάξει το πρόγραμμά της και θα προπονηθεί σήμερα και αύριο. Δεν φαίνεται πως υπάρχει ανησυχία για τυχόν θετικό κρούσμα στην ομάδα, καθώς η Αρμάνι είχε αρνητικά τεστ πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ