23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Προκριματικά ΒCL: “Λύγισε” την ΑΕΚ Λάρνακας η Σπλιτ

Τη νίκη με 65-50 πήρε στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου του Περιστερίου για τα προκριματικά του Basketball Champions League η ομάδα της Σπλιτ, αποκλείωντας από τη συνέχεια του μίνι τουρνουά την πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακας.

Πάλεψε όσο μπορούσε η νταμπλούχος Κύπρου απέναντι στην ανώτερη Σπλιτ, όμως εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τον ημιτελικό του πρώτου προκριματικού ομίλου του Basketball Champions League. Η ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 65-50 από τη δευτεραθλήτρια Κροατίας, σε ένα παιχνίδι που για τρία δεκάλεπτα η διαφορά ήταν μικρή έως ελάχιστη.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου για τρία δεκάλεπτα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους Κροάτες, με το 30ο λεπτό να βρίσκει τους Κύπριους μόλις δύο πόντους πίσω στο σκορ (39-41). Όμως το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν υπόθεση μίας πλευράς. Η ομάδα της Σπλιτ με ένα επί μέρους 24-11 στην τέταρτη περίοδο πήρε τελικά τη νίκη με το ευρύ 65-50 και το εισιτήριο για το δεύτερο ημιτελικό του γκρουπ, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Φρίμπουργκ Ολίμπικ.

Το Περιστέρι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του bracket, περιμένοντας τον νικητή του αγώνα της Σαλόν Βιλπάς με τη Κλουζ Ναπόκα.

Δεκάλεπτα; 11-13, 23-28, 39-41, 50-65



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ