31.8 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Προκρίθηκε χωρίς αγώνα ο Χαρίλαος Τρικούπης (pic)

Στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ανδρών προκρίθηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (16/9) τον Παπάγου, καθώς προκρίθηκε χωρίς αγώνα, από τη στιγμή που ο Πιερικός Αρχέλαος δήλωσε αδυναμία συμμετοχής.

Αναλυτικά:

«Με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πριν από λίγο η ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου απέσυρε τη συμμετοχή της από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και συνεπώς η ομάδα μας παίρνει τη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου άνευ αγώνα. Το Σάββατο 16/9 υποδεχόμαστε τον ιστορικό Α.Σ.Παπάγου σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας!!!»

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος στον αγώνα ΣΦΚ Πιερικός Αρχ. - ΓΣ Χαρίλαος Τρικ. της 13/09/2017 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης με σκορ 20 – 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (άρθρο 11) το Σωματείο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που συμμετέχει της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ