18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Προκαλούν ανησυχία στην ΑΕΚ τα μέτρα

Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε η κυβέρνηση βλέποντας αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και η απόφαση αυτή δημιουργεί ανησυχία στην ΑΕΚ, ενόψει του Final 8 του οποίου έχει αναλάβει τη διεξαγωγή σε συνεργασία με το BCL και την Περιφέρεια από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου. Τα μέτρα δεν προαναγγέλουν από μόνα τους τίποτα θετικό σε ότι αφορά την παρουσία κόσμου στην εξέδρα, κάτι που ήθελε η ΑΕΚ σε κάποιο ποσοστό και ελεγχόμενα φυσικά.

Τα νέα μέτρα είναι πολύ πιο αυστηρά και ισχύουν από αύριο (16/9) και θα ισχύσουν για δύο εβδομάδας (ως τις 30/9). Επιπλέον, επιβάλλεται η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους συναθροίσεων.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση της κυβέρνησης για την παρουσία του κόσμου με την κατάσταση να δυσκολεύει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Ήδη οι προκριματικοί αγώνες του BCL στην Κύπρο θα γίνουν χωρίς κόσμο, όπως και ο αγώνας της Ιμπεροστάρ Τενερίφη με την Οστάνδη στην Ισπανία που διεξάγεται αύριο στα Κανάρια και δίνει πρόκριση στο Final 8.
Το θέμα για την ΑΕΚ είναι η παρουσία του κόσμου που σίγουρα θα έδινε άλλο χρώμα και θα έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αλλά είναι και οικονομικό, καθώς δεν θα υπάρχουν τα έσοδα από τα εισιτήρια. Μην ξεχνάμε πως στη συνέντευξη Τύπου της ανάληψης της διοργάνωσης είχε ειπωθεί πως το κόστος της αγγίζει τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ