18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προετοιμάζεται για Α2 ο Πανσερραϊκός

Σε εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στον 2ο Όμιλο Βορρά της Α2 Γυναικών.

Παίκτριες και τεχνική ηγεσία προπονούνται καθημερινά στο ΔΑΚ Σερρών, με στόχο να εμφανιστούν πανέτοιμες στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Παράλληλα, στη διάθεση των φιλάθλων έχουν τεθεί οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2020-2021, που εξασφαλίζουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, εφόσον επιτραπεί η παρουσία του κόσμου εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση: «Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ξεκινάει μια νέα προσπάθεια στη σεζόν 2020-21 και χρειάζεται τη στήριξή σου! Ανανέωσε ή προμηθεύσου τώρα τη νέα κάρτα διαρκείας σου, για να ενισχύσεις την προσπάθεια των κοριτσιών που εκπροσωπούν το "Λιοντάρι" της Αμφίπολης και στάσου στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας!

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας ότι ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας του τμήματος μπάσκετ γυναικών, της σεζόν 2020-2021. Για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, η τιμή της κάρτας είναι στα 20 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ