23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβληματισμός στην Νάξο για την τελική κατάταξη

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ με αντικείμενο την επικύρωση των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περιόδου 2019-20 ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην 7η θέση του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία (αν δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική αλλαγή) και την σεζόν που ακολουθεί.

Αυτό φαίνεται να δυσαρέστησε τους ιθύνοντες του συλλόγου σύμφωνα με το« sportcyclades.gr». Συγκεκριμένα, ο προβληματισμός φαίνεται να επικρατεί όσον αφορά τα λιγότερα παιχνίδια που έπαιξε ο ΑΠΑΣ (λόγω αποχώρησης του Αίαντα Αυλίδας και το ρεπό που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο όμιλο) κάτι που τον κατατάσσει σε χαμηλότερο σκαλί, σε αντίθεση με ομάδες που προάγονται και έχουν δώσει περισσότερα ματς.

Όπως αναφέρει ντο άρθρο, ο Αργοναύτης Τριγλίας προβιβάζετε στην Β’ Εθνική με οκτώ νίκες και εννέα ήττες, ενώ ο σύλλογος της Νάξου έχει οκτώ νίκες και οκτώ ήττες, ενώ έχει κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι την αθηναϊκή ομάδα στις 5/1 με σκορ 84-81 (το δεύτερο παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων). Εκτός αυτού γίνεται λόγος και για την τριπλή ισοβαθμία, με Ένωση Ιλίου και Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ομάδες που Τα Φανάρια είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 74-69 και 65-50 αντίστοιχα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ