26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Προβληματισμός λόγω… ησυχίας!

Οι παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι που θα πρέπει να παίξουν με τους Γιούτα Τζαζ στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Θα προτιμούσαν να αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς. Μην πάει ο νους σας όμως σε τακτικές, συστήματα, καυτές έδρες και τέτοια πράγματα. Για άλλο λόγο στενοχωριούνται. Επειδή θα πρέπει να πάνε τουλάχιστον δυο φορές στο Σολτ Λέικ Σίτι κι εκεί δεν έχει να κάνεις απολύτως τίποτα το βράδυ! 

"Τι συγκρίνεις; Το Λος Άντζελες με τη Γιούτα; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, φίλε μου. Δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή στη Γιούτα. Προφανώς η προτεραιότητα και ο στόχος μας σαν παίκτες είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά θέλουμε και λίγη νυχτερινή ζωή", δήλωσε μετά πλήρους λόγου γνώσεως ο Ματ Μπαρνς! 

Μη γελάτε, το θέμα είναι σοβαρό. Διότι, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει εδώ, όπου το ξενύχτι επισείει συνήθως τιμωρίες, πρόστιμα, πούλμαν κλπ., στις ΗΠΑ βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, ένας άλλος παίκτης των Ουόριορς, εξηγεί το πώς: 

"Το πρόβλημα με τη Γιούτα είναι ότι κάθεσαι σε μια γωνιά και το μυαλό σου είναι σαν πεθαμένο. Στο Λος Άντζελες αντίθετα έχεις πολλή ενέργεια για το παιχνίδι, γιατί έχεις τα vibes του L.A. Όμως στη Γιούτα σε παίρνει ο ύπνος. Κι όταν κοιμάσαι τόσο πολύ ή βαριέσαι του θανάτου, τότε δεν μπορείς εύκολα να βρεις ενέργεια για τον αγώνα. Ξέρεις ότι παίζεις στα πλέι οφ και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχεις κίνητρο και ενέργεια έτσι κι αλλιώς, αλλά όταν είσαι εκεί, το μόνο που θέλεις είναι να φύγεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα"!

Άλλα τα ήθη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ