15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προβληματισμός για Αλμέιδα στο Ψυχικό

Το Ψυχικό δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, μετρώντας δυο ήττες οι οποίος συνοδεύτηκαν από μέτρια απόδοση.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας έχει την εμπειρία και την υποδομή να φέρει την ΑΕΨ στο σωστό δρόμο, αλλά ο προβληματισμός έγκειται στον κοινοτικό της ομάδας, τον Φρέιτας Ζοέλ Αλμέιδα, ο οποίος δεν έχει πείσει με την απόδοση στα δυο πρώτα παιχνίδια, έχοντας αποκτηθεί ώστε να ηγηθεί στον επιθετικό τομέα. Ο 34χρονος φόργουορντ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος διαθέτει Πορτογαλικό διαβατήριο, μετράει στα δυο πρώτα παιχνίδι με Αγρίνιο και Καρδίτσα μόλις 5 πόντους και με ένα εύστοχο σουτ εντός παιδιάς, προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

Στην πρεμιέρα με το Αγρίνιο είχε 2 πόντους με 2/2 βολές, 0/4 δίποντα και 0/5 τρίποντα, ενώ με την Καρδίτσα είχε 3 πόντους με 0/3 δίποντα και 1/5 τρίποντα, δηλαδή συνολικά 1/17 σουτ εντός παιδιάς.

Έτσι. μπορεί να είναι ακόμη στο ξεκίνημα του το πρωτάθλημα, και ο ίδιος να μην έχει βρει ρυθμό, αλλά σίγουρα ο Γιώργος Ρεμεντέλας πονοκεφαλιάζεται με την απόδοση του.

photo credit : Thomas Pappas



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ