23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβληματισμοί στον Άρη Θήβας και διαζύγιο με Ανέστη

Προβληματισμένοι είναι οι ιθύνοντες του Άρη Θήβας μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ για την κατακύρωση των βαθμολογιών και την είσοδο 37 ομάδων από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ο λόγος, το άγχος τους να φανούν για ακόμα μια σεζόν φερέγγυοι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας stereabasket.gr αναφέρουν πως ο Άρης θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα σκοπεύοντας να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, όμως το πιθανό είναι να μειώσει το μπάτζετ στην νέα αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα οι ”κιτρινόμαυροι” έχουν μπει ήδη στη διαδικασία να ετοιμάσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Ανέστη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Όσον αφορά το πρώτο διαζύγιο ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ματσαγγούρας δήλωσε: «Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ηλία Ανέστη, έναν αθλητή κόσμημα που φόρεσε τη φανέλα του Άρη αυτή την περίοδο. Το ταλέντο του Ηλία αλλά και το ήθος του είναι τέτοιο, που μπορεί να τον οδηγήσει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εύχομαι, να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να τον θαυμάσουμε στο άμεσο μέλλον σε μεγαλύτερες κατηγορίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ