23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προβλήματα για τον ΓΛ Φάρο ενόψει Προμηθέα

Μείον τρεις μετράει ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα (14/10, 16.30), για την 2η αγωνιστική της stoiximan.gr Basket League. Πέτι και Χατζηκυριακίδης, αλλά και ο Παπαντωνίου δεν είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ο Πέρι Πέτι και ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης είναι τραυματίες, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς είχε συγγενικούς δεσμούς με τον νομικό, Μιχάλη Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε και του δόθηκε άδεια.

Παρά τις απουσίες οι Θεσσαλοί θα διεκδικήσουν τη νίκη με την αποστολή να βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα. Ο προπονητής των "πράσινων", Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε: "Πάμε για το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός από τους τραυματισμούς (Πέτι, Χατζηκυριακίδης) προστέθηκε στην λίστα των προβλημάτων και η απουσία του Παπαντωνίου, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος και είναι άγνωστο το αν καταφέρει να αγωνιστεί αύριο. Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν για αυτό το παιχνίδι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Προμηθέας κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη νίκη, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι, εμείς και πάλι τη νίκη θα διεκδικήσουμε. Θέλουμε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, οργανωμένη σε όλους τους τομείς που έχει βλέψεις φέτος. Το γεγονός αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ριμπάουντ, διότι ο Προμηθέας έχει καλό το επιθετικό ριμπάουντ, και αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αποτρέποντας τον αντίπαλο να βάλει εύκολους πόντους, έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ