25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Προβάδισμα για Σέλτικς, πρόκριση για Τζαζ

Οι Σέλτικς έβαλαν 19 τρίποντα και αφού επέστρεψαν από το -17 επικράτησαν των Γουίζαρντς για το 1-0 στα ημιτελικά της Ανατολής. Σε αυτά της Δύσης προκρίθηκαν οι Τζαζ. 

Στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της Ανατολής, οι Γουίζαρντς έκαναν απίστευτο ξεκίνημα και οι Σέλτικς, φινάλε. Οι πρωτευουσιάνοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-16 πριν ανεβάσουν την διαφορά στους 17 πόντους αλλά οι “Κέλτες” ευστόχησαν σε 19 τρίποντα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τους και με την λήξη και το 123-111, πανηγύρισαν το 1-0. Στην μέση όλων αυτών, ο Αζάια Τόμας. Ο… κοντορεβυθούλης γκαρντ της ομάδας της Βοστώνης, έπαιζε ένα δόντι λιγότερο αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σκοράρει 33 πόντους και να μοιράσει εννέα ασίστ. Από κοντά του και οι Τζάε Κράουντερ (24π.), Αλ Χόρφορντ (21π., 10 ασ.) και Έιβερι Μπράντλεϊ (18π.). Από τους Γουίζαρντς που είδαν τον Μαρκίφ Μορίς να αποχωρεί τραυματίας με πρόβλημα στον αστράγαλο, Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 27 πόντους και ο Τζον Γουόλ εφτά λιγότερους. 

Η σειρά ανάμεσα στους Τζαζ και τους Κλίπερς ολοκληρώθηκε στο έβδομο παιχνίδι με την ομάδα της Γιούτα να παίρνει την πρόκριση μετά την νίκη της στο Λος Άντζελες με 104-91. Αυτό ήταν το τρίτο break για τους “Μορμόμους” που είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Γκόρντον Χέιγουορντ με 26 πόντους, ενώ οι Ντέρικ Φέιβορς και Τζορτζ Χιλ σημείωσαν από κοινού 34 πόντους. Στα ημιτελικά της Δύσης, οι Τζαζ θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Γουόριορς. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ