22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβάδισμα ή… ισοφάριση

Οι δεύτεροι αγώνες στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των φετινών πλέι οφ της Basket League θα διεξαχθούν το Σάββατο (01/06) σε «Δημήτρης Τόφαλος» και ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ, έχοντας υπερασπιστεί την έδρα της στο πρώτο ματς, καλείται να περάσει από την αχαϊκή πρωτεύουσα για να κάνει το 2-0 απέναντι στον Προμηθέα. Να ισοφαρίσουν σε 1-1 στοχεύουν οι παίκτες του Μάκη Γιατρά, έχοντας και τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών οι γηπεδούχοι, εν αντιθέσει με το Λούκα Μπάνκι που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιώργο Τσαλμπούρη, Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά.

Στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα, από τα τρία που απαιτούνται, για την πρόκριση στους τελικούς. Οι «πράσινοι» άλωσαν το «Ανδρέας Παπανδρέου», «σπάζοντας» το πλεονέκτημα έδρας του συγκροτήματος των δυτικών προαστίων. Ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στο Λούκας Λεκαβίτσιους και το γνωστό τραυματία Νίκο Παππά, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος στο περιθώριο του ματς θα τιμηθεί από το «τριφύλλι», έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα των πρώτων τριών αγώνων:

Τετάρτη 29/05
ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών 83-82
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 68-91

Σάββατο 01/06
«Δ. Τόφαλος» 17.00 Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ Κορομηλάς, Σώμος, Καλδίρης (Θεοδωρόπουλος) ΕΡT2
ΟΑΚΑ 18.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πατρών Καρακατσούνης, Παναγιώτου, Διαμαντής (Ντίνος) COSMOTE SPORT4HD Live

Δευτέρα 03/06
ΟΑΚΑ 19.30 ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών Πουρσανίδης Γ., Τσαρούχα, Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης) COSMOTE SPORT4HD Live
«Αν. Παπανδρέου» 21.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Αναστόπουλος Π., Ψαριανός, Πουρσανίδης Κ. (Μουζάκης Στ.) ΕΡΤSPORTS LIVE

-Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ