22.7 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Προαναγγέλουν αποχώρηση Τάμπακ

Η Σεβίλλη δεν εντυπωσιάζει ακριβώς με την παρουσία της φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι κολλημένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχει κάνει μόλις μία νίκη στον δεύτερο γύρο. Έχει φτάσει κοντά κάποιες φορές, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Η Diario de Sevilla μετά την νέα ήττα, εντός έδρας από την 9η Μπιλμπάο, με κάτω τα χέρια ουσιαστικά, προαναγγέλει την απομάκρυνσή του.

Ο αγώνας με τους Βάσκους είχε χαρακτηριστεί τελικός για την ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά "η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική όπως και πριν από δύο εβδομάδες, πάλι εντός, απέναντι στην Μπανταλόνα", όπως αναφέρει η εφημερίδα για να συνεχίσει: "Το να πεις πως φταίει μόνο ο προπονητής είναι το εύκολο, καθώς υπάρχουν παίκτες που σίγουρα δεν δίνουν αυτό που πρέπει και μπορούν στην ομάδα. Τα "αποδυτήρια" όμως δηλώνουν στο πλευρό του προπονητή. Η απόφαση όμως έχει ληφθεί από τη διοίκηση: Στον επόμενο αγώνα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται άλλος προπονητής στον πάγκο".

Όπως υπογραμμίζεται η απόφαση απλά πήρε... αναβολή, μετά τη νίκη επί της Φουενλαμπράδα εκτός έδρας, αλλά πλέον θα εφαρμοστεί, παρά το ότι κανένα όνομα δεν ακούγεται για τη διαδοχή. Ονόματα έχουν προταθεί, αλλά με κανέναν δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ