20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πριν επτά χρόνια δάκρυσε ο Νίκος Γκάλης! (pics)

Πριν από επτά χρόνια ακριβώς το Αλεξάνδρειο δάκρυζε από χαρά όταν αντίκρισε τη φανέλα του Νίκου Γκάλη να κοσμεί πλέον την οροφή του γηπέδου ενώ η σάλα του γηπέδου μετονομάστηκε στο όνομα του άλλοτε σπουδαίου Έλληνα παίκτη.

Αυτή τη μαγική βραδιά όπου αποδείχθηκε ότι και οι πιο σπουδαίοι «λυγίζουν», ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε όπως του άξιζε με την ΚΑΕ Άρης να μν τον ξεχνάει και να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από την τελετή ενώ τις συνόδευσε με ένα κείμενο.

«Πέρασαν επτά χρόνια από εκείνη τη μαγική βραδιά, που δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς. Η φανέλα του ασυναγώνιστου Νίκου Γκάλη ανέβηκε στην οροφή του Αλεξάνδρειου Μελάθρου και η σάλα του ιστορικού γηπέδου πήρε το όνομά του. Ήταν 7 Μαΐου του 2013, όταν η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διοργάνωσε μια συγκινητική γιορτή για να τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, προσκαλώντας ζωντανούς θρύλους του ευρωπαϊκού και του παγκοσμίου μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που ήταν προπονητής της Λιμόζ. Ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως και οι χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ