24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Κόμπι (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 έχει ήδη ξεκινήσει, με την Εθνική Ελλάδας να είναι εκ των χωρών που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους.

Τα προκριματικά βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, αν και οι πρώτες ομάδες έχουν ήδη τσεκάρει το «εισιτήριο» για την τελική φάση που θα λάβει χώρα το διάστημα 31 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα. Μεταξύ αυτών, και η «γαλανόλευκη». Η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, από την πλευρά της, συνεχίζει τις προετοιμασίες για το μεγάλο «ραντεβού» του καλοκαιριού και όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/10) ο Κόμπι Μπράιαντ έγινε ο δεύτερος πρεσβευτής της διοργάνωσης, μετά το Γιάο Μινγκ.

«Έχοντας μεγαλώσει στην Ιταλία πάντοτε εκτιμούσα την επίδραση που έχει το μπάσκετ στον κόσμο και στη θετική εξέλιξη των νεαρών ανθρώπων. Είναι τιμή μου που η FIBA με προσκάλεσε να γίνω πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ελπίζω η συμμετοχή μου να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους καλύτερους παίκτες των 32 ομάδων να εκπροσωπήσουν τις πατρίδες τους στην μεγαλύτερη παγκόσμια σκηνή», ανέφερε σχετικά ο 40χρονος παλαίμαχος γκαρντ, ο οποίος θα επιχειρήσει να προωθήσει τη διοργάνωση παίρνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.

Ο «Black Mamba» κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος από το 1996 έως το 2016 στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ με την Εθνική ΗΠΑ κατέκτησε μεταξύ άλλων το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012. Θεωρείται ο πιο δημοφιλής NBAer στην ασιατική χώρα, με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ανέρχονται στα 6,84 εκατ.

https://www.youtube.com/watch?v=4apq11j0UOM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ