16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

“Πρεσάρει” Γκρέι για παραμονή το Περιστέρι

Το μοντάρισμα του Περιστερίου για την περίοδο 2020-21 έχει "χαρτογραφηθεί" ως προς του βασικούς του άξονες με στόχο την δημιουργία μιας... έξυπνης ομάδας προσαρμοσμένης στις οικονομικές απαιτήσεις των καιρών.

Η λογική εκκίνηση είναι από την διατήρηση ενός βασικού κορμού και στο Περιστέρι το πρώτο μεγάλο στοίχημα είναι η παραμονή του Στίβεν Γκρέι. Ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ και ηγέτης της ομάδας, έχει συγκεντρώσει... βλέμματα πάνω του με την σεζόν που έκανε αλλά έχει νιώσει και άνετα στο Περιστέρι, μια ομάδα με στόχους που στηρίζει πολλά πάνω του. Οι επαφές έχουν αρχίσει από καιρό και δικαιολογούν αισιοδοξία χωρίς όμως ακόμα να υπάρχουν τελεσίδικα ευχάριστα νέα.

Ενας ακόμα παίκτης που θα συνεχίσει στο Περιστέρι είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Η συνολική του παρουσία στην ομάδα και όχι μόνο εντός παρκέ κρίνεται απαραίτητη και αυτός θα αποτελέσει ένα δεύτερο σημείο αναφοράς την ερχόμενη σεζόν. Οπως φυσικά και το μεγάλο "στοίχημα", ο Ζώης Καράμπελας ο οποίος έχει συμβόλαιο σε ισχύ και διάθεση να κάνει το μεγάλο... ξεπέταγμα.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει μια... αλυσίδα που θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, υπάρχει ελληνικό "βάθος" που πρόσφερε πολλά στην περασμένη σεζόν, όπως οι Σαλούστρος, Αγραβάνης, Ξανθόπουλος, Γόντικας άρα και συνολικά μια ισχυρή βάση για να φτιαχτεί γρήγορα το "παζλ" και με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ