19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για την Α1 Γυναικών (vid)

Το πρώτο τζάμπολ της Α1 Γυναικών για τη σεζόν 2020-2021 θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες θα επιχειρήσουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις φετινές υποχρεώσεις τους, στο κλειστό της Πυλαίας, με το Βασίλη Μασλαρινό να μην έχει στη διάθεσή του τη Σάνον Φλούκερ, που είναι τραυματίες. Δύο πρώην «ασπρόμαυρες» βρίσκονται στο ρόστερ των «πρασίνων», οι Λολίτα Λύμουρα και Φαίη Κωτούλα, που θα επιστρέψουν στο «PAOK Sports Arena» ως αντίπαλοι.

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, δουλεύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πιστεύω πως εάν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ μια υγιή σεζόν χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις αθλήτριες», ανέφερε η Ρεμπέκα Ακλ, από πλευράς γηπεδούχων.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θεωρείται και φέτος φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αν και προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, αφού επέλεξε να μην αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Στην πρεμιέρα τους οι «ερυθρόλευκες» θα φιλοξενήσουν στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Ελευθερία Μοσχάτου, ΟΑΧ και ΠΑΣ Γιάννινα επίσης προχώρησαν σε αλλαγές, ενώ η ΕΦΑΟΖ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας στην άκρη του πάγκου της τη Στέλλα Καλτσίδου.

Η Ελευθερία Μοσχάτου, με την Κατερίνα Χατζηδάκη στο «τιμόνι» που επέστρεψε από την Τουρκία, θα υποδεχθεί το Σπόρτιγκ και στο κλειστό του Ζωγράφου θα αναμετρηθούν η ΕΦΑΟΖ και οι Κρητικές. Το ηπειρώτικο συγκρότημα, με το Νίκο Δουβίτσα στην τεχνική ηγεσία, θα παίξει στη Λευκάδα κόντρα στη Νίκη, πρώην ομάδα του προπονητή της, αλλά και της Βανέσας Πανούση. Εσπερίδες Καλλιθέας και Κρόνος Αγ. Δημητρίου, από την πλευρά τους, θα παίξουν στο κλειστό του Εσπέρου.

Δείτε, εδώ, τα ρόστερ όλων των ομάδων.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο 17/10
ΠΑΟΚ 16.00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Ταρενίδης Στ., Ντόγκας, Παπαγερίδης (Τοζακίδης)

https://www.youtube.com/watch?v=nqOTmcJS_tw

Κυριακή 18/10
Μοσχάτου 17.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Σπόρτιγκ Αποστολίδης, Λαζόγκα, Τούσης (Παπαδόπουλος Κ.)
Εσπέρου 12.30 Εσπερίδες Καλλιθέας-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Σκαλτσής, Κιουλάφας, Γεράνιος (Μπουρνάς)
Λευκάδας 14.00 Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα Καρακάσης, Μακρόπουλος, Μαρινάκης (Κανελλόπουλος)
ΣΕΦ Αιθ. 5 15.00 Ολυμπιακός-Δάφνη. Αγ. Δημητρίου Λαζαρίδης, Γαρινή, Λεβεντάκος (Τζουβάρας)
Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟΖ-ΟΑΧ Κωνσταντινίδου, Καραμπιτσάκος, Τσακιράκη (Ζερβούδης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ