33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πρεμιέρα στα γερμανικά playoffs με break

Με σπάσιμο έδρας άρχισαν τα playoffs στη Γερμανία. Η Όλντενμπουργκ κατάφερε να κλέψει τη νίκη από την Μπαϊρόιτ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε, όπως μαρτυρά και το τελικό 83-85.

Ο Μάρεϊ ισοφάρισε 2’38’’ πριν το τέλος για τους γηπεδούχους (80-80), ο Λίνχαρτ τον μιμήθηκε (82-82, 38’40’’), για να δώσει ο Βον Ντάγκινς το προβάδισμα και πάλι στην Όλντενμπουργκ (82-84) με 28’’ για τη λήξη. Ήταν ίσως και το καθοριστικότερο καλάθι της αναμέτρησης. Το τρίποντο του Άντερσον δεν βρήκε το στόχο, ο Κράμερ πήρε το ριμπάουντ, η Μπαϊρόιτ έκανε άμεσα στο φάουλ για να διαμορφθωεί το 82-85. Η ύστατη προσπάθεια των γηπεδούχων έγινε με μια προσπάθεια από τα 6μ75 με τον Τρέι Λιούις στα 2’’. Ούτε αυτός ευστόχησε, ο Λίνχαρτ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και το φάουλ και από τη γραμμή έγραψε το τελικό 83-85.

Μάρεϊ και Λιούις ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μπαϊρόιτ με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα, με τον πρώτο να μαζεύει και 12 ριμπάουντ. Ντε Ζέου και Ντάκγινς με 19 και 18 πόντους έσυραν το χορό για την Όλντενμπουργκ

Η επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στις 9 Μαϊου. Αύριο γίνονται οι άλλοι τρεις αγώνες των προημιτελικών. Η Μπάμπεργκ χωρίς τον Νίκο Ζήση (τραυματίας, έχει υποστεί διάστρεμμα) υποδέχεται την Τέλεκομ Μπον, η Ουμ την Λούντβιχμπουργκ και η Μπάγερν Μονάχου την Άλμπα Βερολίνου. Το ζητούμενο είναι οι τρεις νίκες που δίνουν την πρόκριση στους ημιτελικούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ