18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα με 1.758 οπαδούς στα γήπεδα της Euroleague

Η Euroleague που τόσο περιμέναμε επιτέλους ξεκίνησε, όμως η παρουσία κόσμου στα γήπεδα της ήταν αρκετά ισχνή, εξαιτίας της πανδημίας και των περιορισμών κοινωνικής αποστασιοποίησης που υφίστανται σε όλες τις χώρες. 

Για την ακρίβεια μόλις 1.758 άτομα είδαν δια ζώσης τις 9 πρώτες αναμετρήσεις. Η μερίδα του λέοντος (933 φίλαθλοι) βρέθηκε στη Ρωσία για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Χίμκι και τον Παναθηναϊκό, ενώ από 400 πήγαν στη «Fernando Buesa Arena» και τη «La Fonteta» για τα παιχνίδια Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια-Βιλερμπάν αντίστοιχα. Τέλος, μόλις 25 ήταν οι τυχεροί που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου

Ευκαιρίας δοθείσης να αναφέρουμε ότι η Άλμπα ανακοίνωσε πως στα δικά της εντός έδρας παιχνίδια θα μπορούν να δώσουν το παρών μέχρι και 700 άτομα τη φορά. 

Υπενθυμίζουμε ότι με τα ισχύοντα δεδομένα, οι ομάδες που θα έχουν έστω και περιορισμένη παρουσία οπαδών στα γήπεδά τους είναι οι: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Χίμκι, Αρμάνι, Βαλένθια, Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ