24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: “Χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω”

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Έκανε την όγδοη ήττα του σε δέκα αγώνες και παραμένει στις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης μαζί με τους Λιθουανούς (1-9). Ο Δημήτρης Πρίφτης επιχείρησε να εξηγήσει για μία ακόμη φορά τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του βρέθηκε και πάλι στη θέση του ηττημένου.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι", τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: "Η Ζαλγκίρις είχε τον έλεγχο, αλλά ήμασταν κοντά. Πλησιάσαμε σε κάποιες στιγμές. Είχαμε μια-δυο κακές κατοχές και έχτισαν και πάλι ένα προβάδισμα. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω. Κάτι έξτρα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς αυτό το "κάτι παραπάνω" δεν το είχαμε. Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για τη νίκη".

Ο Πρίφτης κοιτάζει τη συνέχεια. Από τη Λιθουανία ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν μεθαύριο (18/11). Δύσκολο ταξίδι και δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα του: "Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε με το επόμενο παιχνίδι, γιατί δεν υπάρχει χρόνο για συναισθηματισμούς. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ταξιδεύουμε αύριο και παίζουμε μεθαύριο. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά πολύ σκληρό, οπότε δεν υπάρχει χρόνος να καθόμαστε να σκεφτόμαστε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε καύτερα, πρέπει να εκτελούμε καλύτερα. Σίγουρα κάτι λείπει και γι' αυτό έχουμε αυτά τα άσχημα αποτελέσματα. Δυστυχώς, φτάνουμε κοντά, και όπως είπα εκεί που χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω, δεν το έχουμε. Ένα σουτ, μια καλύτερη εκτέλεση, δύο καλύτερες άμυνες, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας σε αυτό το παιχνίδι".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ