17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: «Χρήσιμα τέτοια παιχνίδια»

Οι προπονητές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νέβεν Σπάχια και της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης, έκανεν δηλώσεις μετά το τέλος της ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμέτρησης, με τους Ισραηλινούς να παίρνουν τη νίκη στο νήμα και στην παράταση.

Νέβεν Σπάχια (Προπονητής Μακάμπι): «Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και χρειαζόμαστε καιρό μέχρι να καταλήξουμε στο πώς θα αγωνιζόμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη, χάσαμε ριμπάουντ και μας κόστισαν πόντους. Στο δεύτερο μέρος, αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, ήμασταν μαχητικοί, είχαμε περισσότερη ενέργεια και τα πήγαμε καλύτερα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον.»

Δημήτρης Πρίφτης (Προπονητής Ούνιξ): «Αγωνιστήκαμε σε ένα υψηλό παιχνίδι απέναντι σε μία ανταγωνιστική και παραδοσιακή ομάδα της Ευρωλίγκα. Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση στην άμυνα και το παθητικό δεν δείχνει την ανταγωνιστικότητα που θέλαμε να βγάλουμε. Ήμασταν ανώριμοι στη φάση που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, όμως αυτά τα παιχνίδια είναι χρήσιμα ώστε να χτίσουμε τη νοοτροπία μας και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ