21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: “Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα – προορισμός” (vid)

Το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να χαρακτηριστεί και διαρκείας. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει αρκετές φορές, καλή διάθεση υπήρχε πάντα και από τις δύο πλευρές, αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια για ένα συμβόλαιο με τον Πρίφτη στο ρόλο του πρώτου προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία και στην Ούνικς Καζάν μίλησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV και μίλησε για τις επαφές με τους "πράσινους" που επανέκαμψαν μετά Βόβορα και προ Κάτας.

"Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγα από τη Ρόδο για να βοηθήσω τον Φράγκι (Φραγκίσκο Αλβέρτη) την περίοδο 2013-14. Είχαμε τη χαρά να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχει μια καλή σχέση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον δεν ήταν φιλολογικό. Υπήρχε ενδιαφέρον, υπήρχαν γεγονότα. Μακάρι κάποια στιγμή, με κάποιον τρόπο να βρεθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θα είναι μεγάλη η τιμή. Είναι μια ομάδα – προορισμός. Μια ομάδα που είναι σε υψηλότατο επίπεδο στη χώρα μας. Πολύ θα το ήθελα να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, με τις σωστές διαδικασίες και με τον σωστό τρόπο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν ήταν ώριμα για να γίνει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ