18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: «Μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος» (vids)

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με 100-75 για την 7η αγωνιστική της Basket League και την παρουσία του κόσμου.

Οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι ήθελαν κόντρα στην Ένωση και το σκορ μαρτυράει την ευκολία της επικράτησής τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ κι αναφέρθηκε στην καλή -όπως τη χαρακτήρισε- νοοτροπία των παικτών του αλλά και στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω video:

Στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε ωραίο παιχνίδι και είχαμε ομαδικότητα. Κάποιες στιγμές παίξαμε και καλές άμυνες. Είχαμε καλή νοοτροπία και πρέπει κάποια πράγματα να τα μεταφέρουμε και στα επόμενα ματς που έρχονται. Έρχονται 8-10 μέρες δύσκολες και θα πρέπει να πάμε με σωστή νοοτροπία. Να υπογραμμίσω την παρουσία του κόσμου που μετά από την ήττα από την Ούνικς έδωσε και πάλι το "παρών". Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είναι βοήθεια». 

Γιατί δεν έπαιξε ο Μαντζούκας: «Ο Μαντζούκας ήταν άρρωστος τις τελευταίες μέρες και σήμερα ήρθε πρώτη φορά στο γήπεδο. Αν ήταν καλά ο Αβδάλας θα ήταν αυτός στην 12αδα, γιατί είχε ένα τραυματισμό στο ματς του εφηβικού και δεν μπορούσε να παίξει». 

Για το αν υπάρχει κάποιο πλάνο για τον Φέρελ: «Εξήγησα και προχθές γιατί δεν τον έβαλα. Η αντίπαλη ομάδα είχε ψηλά σχήματα και επέλεξα τον Μποχωρίδη. Είναι εκτός της Ελλάδας λόγω των περιορισμών των ξένων και θα δούμε».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ