30.8 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Πρίφτης: “Κοιτάμε μπροστά, για κάτι θετικό”

Μείον τρεις μετράει ο Άρης ενόψει της τρίτης αναμέτρησης με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί αύριο (3/6, 17.00, COSMOTESPORT4) στο ΟΑΚΑ, για την 3η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο 2-0.

Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι και λίγα, καθώς κάνει τα πλάνα του βλέποντας να μένουν εκτός προπόνησης τρεις παίκτες: Ο Ουίλ Κάμινγκς (κάταγμα στα πλευρά), ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (μέση) και ο Τζάστιν Τζάκσον (πέλμα). Αντίθετα, ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς, έκανε κομμάτι της προπόνησης και θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο προπονητής του Άρη, τόνισε για την τρίτη αναμέτρηση της σειράς: "Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση με την αποστολή μας να γίνεται ακόμη δυσκολότερη εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, με όσα όπλα έχουμε στη διάθεσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη έως τώρα, όμως διάφοροι παράγοντες δε μας το επέτρεψαν. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, η αμυντική προσήλωση, η αποφυγή της φθοράς από τα φάουλ, τα λιγότερα δυνατά λάθη και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ