17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: “Θέμα διοίκησης ο παίκτης”

Το μπαλάκι στη διοίκηση πέταξε ο Δημήτρης Πρίφτης όσον αφορά την απόκτηση παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μάικλ Τζένκινς: "Είναι καθαρά θέμα διοίκησης να αποφασίσει αν θα το κάνει και πότε", είπε και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος βρέθηκε στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσει τον αγώνα, ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα θα αποφασιστεί οριστικά ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, ώστε την Τετάρτη να μπορέσει να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Για τον αγώνα-θρίλερ με την Κύμη ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε: "Έγινε πολύ σκληρό παιχνίδια, πολύ ενδιαφέρον για τον κόσμο, οι ομάδες με τους δικούς τους στόχους, πάλεψαν για τη νίκη. Τα παιχνίδια με αυτή την εξέλιξη κρίνονται σε λεπτομέρειες, μια απόφαση, μια σωστή πάσα, ένα ριμπάουντ, μια άμυνα… Και η τύχη παίζει ρόλο. Παίξαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμασταν μαχητικοί, φαίνεται από τα επιθετικά ριμπάουντ αυτό. Πλέον έχουμε τη δυνατότητα με τον έναν αγώνα την εβδομάδα να δουλεύουμε, να ξεκουραζόμαστε και να δώσουμε τη μάχη μας για το πλεονέκτημα της τετράδας".

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε και για το τι θα θεωρούσε επανάσταση στην ομάδα του, προφανώς ένεκα της ημέρας, και απάντησε: "Ο Άρης κάνει μια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ ειλικρινής, έντιμη και σοβαρή προσπάθεια και σε σχέση με την ημέρα, αν κάτι μπορούμε να πάρουμε, είναι η επιμονή, υπομονή και αντοχή, ώστε να υπάρχει διάρκεια κυρίως όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά. Έχω πει πολλές φορές ότι ο Άρης είναι ομάδα επιπέδου και όχι σκαλοπάτι, έτσι θεωρώ. Το ότι είμαι τρία χρόνια δεν οφείλεται μόνο σε μένα, αλλά και στη διοίκηση και είμαι χαρούμενος και περήφανος για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ