27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Πρίφτης: “Έχω συμβόλαιο με τον Άρη”

Το όνομά του έχει εμπλακεί σε αρκετά σενάρια και εδώ και πάρα πολύ και ρό τον θεωρούν παρελθόν για τον Άρη, πριν καν τελειώσει η χρονιά. Ο ίδιος ο Δημήτρης Πρίφτης πάντως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει συμβόλαιο, ενώ μίλησε και για την Εθνική Ελλάδας.

«Πριν από οτιδήποτε, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την τρίτη θέση. Ήταν καλύτερη σε αυτή τη σειρά και μπόρεσε να καλύψει με καλύτερη διαχείριση τα κενά από τους τραυματισμούς. Εμείς πάλι δυσκολευτήκαμε πολύ με το κομμάτι αυτό. Για εμάς τελειώνει μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη σχέση που είχαμε όλη τη σεζόν και κυρίως τους τρεις τελευταίους μήνες, για την αυταπάρνησή τους, για τη σύμπνοιά τους σε δύσκολες στιγμές. Όπως και το σταφ, τους ανθρώπους με τους οποίους ταξιδεύουμε μαζί. Και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έφτασαν μέχρι το τέλος. Η χρονιά είχε ατυχίες και δυσκολίες. Είναι σημαντικό που η ομάδα έμεινε στις τέσσερις πρώτες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου βρίσκει τον Άρη με ένα πολύ καλό ελληνικό κορμό, με παιδιά που έχουν περπατήσει χιλιόμετρα μαζί, υπάρχει καλή ελληνική βάση που με 2-3 προσθαφαιρέσεις θα δει αισιόδοξα το επόμενο βήμα. Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους».

Στην ερώτηση αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Άρη, ο Πρίφτης τόνισε: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο. Είναι κάτι που θα συζητηθεί. Πάντως αν κρίνεις από τη φημολογία μηνών, μπορείς να το πεις. Έχω μια ενημέρωση και θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια πράγματα για να γίενι αυτό που λες. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε, γιατί έχω συμβόλαιο και δεύτερο χρόνο».
Στην κάμερα της Cosmote TV o Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ανδρών: «Είμαι στην Εθνική Ομάδα οχτώ χρόνια. Είναι το... καλοκαιρινό μου σπίτι. Η παρουσία στην Εθνική είναι θέμα προσφοράς και όχι ζήτησης. Θα ήθελα να είμαι, αλλά να είναι σε συνάρτηση με το σύλλογο στον οποίο θα βρίσκομαι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ