26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Πρίφτης: “Έχω αγανακτήσει”!

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Πρίφτη, που έγινε πολύ έντονος μετά την αποβολή του, δεν υποχώρησε ούτε μετά τη λήξη του αγώνα στο Αλεξάνδρειο. Κι όταν δέχθηκε ερώτηση για τη διαιτησία, ξέσπασε: "Έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί. Αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από το ότι μπορεί να λένε ότι είμαι γραφικός ή ότι γκρινιάζω, ας κρυφτούν. Ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η Ομοσπονδία. Δεν έχω να πω κάτι. Ό,τι είχα να πω το είπα, έχω τελειώσει…”.

Κι όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει κάποιες φάσεις, είπε: “Μη συζητάμε επιμέρους φάσεις… Τι να πω; Αν ξεκόλλησε ο σβέρκος του Καββαδά από την αγκωνιά; Ότι ο Κάμινγκς έσπασε τα πλευρά του;”.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ο προπονητής του Άρη έκρινε σκόπιμο να ζητήσει συγγνώμη από τους παίκτες του για την αποβολή του: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Συγγνώμη που δεν ήμουν μαζί τους σχεδόν στο μισό παιχνίδι. Ό,τι κάνω εδώ και τρία χρόνια το κάνω με όλη μου την ψυχή, χωρίς να σκέφτομαι την επόμενη στιγμή. Το ίδιο και οι παίκτες. Ειδικά στο τέλος της χρονιάς όλοι κάνουν το ίδιο, εδώ και τρία χρόνια”.

Ενώ για το μέλλον του στον Άρη, ήταν λακωνικός: “Δεν είναι ώρα ακόμα, αν και το έχω απαντήσει αυτό. Τρία χρόνια ό,τι κάνω εδώ, το κάνω με όλη μου την ψυχή”.

Μούρτος: "Νομίζω ότι αδικηθήκαμε"

Ο Σπύρος Μούρτος έκανε κι αυτός κάποια παράπονα για τη διαιτησία, αλλά σε πιο ήπιο τόνο: “Σήμερα δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη όλα τα παιδιά, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, με πάθος, Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε και χωρίς τον Γουίλ και μας στοίχισε αυτό. Έχω την εντύπωση ότι αδικηθήκαμε, αν και δεν θέλω να μιλάω για διαιτησίες. Είναι άδικη και η αποβολή του κόουτς. Δεν μπορείς να μας αφήσεις σε εκείνο το σημείο χωρίς τον προπονητή μας. Μόνο αυτό σαν σχόλιο για την διαιτησία. Πάμε στην Αθήνα να κερδίσουμε, δεν θα πάμε για να τελειώσει η σειρά.

Δεν υπάρχει κανείς που μπαίνει για να χάσει. Έχουμε εγωισμό, είμαστε αθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Όταν είμαστε το παρκέ, μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Πίστευα ότι δεν θα χάναμε, είμαι στενοχωρημένος, αλλά πάμε το Σάββατο για να κερδίσουμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ