28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης Χ 100

Η έναρξη της σειράς των τελικών θα συνδυαστεί με ένα ξεχωριστό, ατομικό επίτευγμα για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ θα γίνει ο 8ος παίκτης στην ιστορία των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League που θα φτάσει τα 100 παιχνίδια σε αυτά.

 

 

Ο “υπαρχηγός” των ερυθρόλευκων παίζοντας στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στον Προμηθέα, έφτασε τα 99 παιχνίδια στην post season, 97 από τα οποία τα έκανε με τον Ολυμπιακό. Είχε αγωνιστεί και σε δύο ματς με την Ολύμπια Λάρισας την περίοδο 2006-07 κόντρα στον Άρη. Αν η σειρά των αγώνων που θα αναδείξει τον πρωταθλητή, πάει στα τέσσερα παιχνίδια ο Πρίντεζης θα φτάσει και αν πάει μέχρι τα πέντε -με την προϋπόθεση ασφαλώς να αγωνιστεί σε όλα- θα ξεπεράσει τον Μίλαν Τόμιτς. Ο ασίσταντ του Ολυμπιακού αποχώρησε από τα παρκέ έχοντας 103 παιχνίδια πλέι οφ.

 

 

Το πρώτο από αυτά τα 99 παιχνίδια πλέι οφ, το έκανε στις 4 Ιουνίου 2003. Τότε και για τα ημιτελικά, είχε αγωνιστεί στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 77-65 έχοντας μάλιστα επτά πόντους και πέντε ριμπάουντ σε 19:47.

 

 

Ακόμη ο Πρίντεζης μπορεί -και το πιθανότερο είναι να καταφέρει- να γίνει ο 4ος σκόρερ στην ιστορία των πλέι οφ. Χρειάζεται 20 πόντους. Ο “Πρι” βρίσκεται στους 890 και μπροστά του είναι ο σπουδαίος Ουόλτερ Μπέρι που είχε φτάσει τους 909.

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ