23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Χτίζουμε χαρακτήρα και ομάδα”

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ένας από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε η Εθνική να διατηρήσει το προβάδισμα στην τελευταία περίοδο και να φτάσει στη νίκη. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι έκανε λόγο για δείγμα θετικό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση με τη Σερβία. Έχουμε μαζευτεί λίγες μέρες και δεν είχαμε θετικά δείγματα, αλλά βάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε για πάρα πολλούς λόγους. Ήμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά. Δεν είχαμε δείξει καλά δείγματα στην άμυνα, αλλά είχαμε συγκέντρωση και αλληλοκαλύψεις, βάλαμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Ήταν θετικό δείγμα και συνεχίζουμε», είπε και στη συνέχεια μίλησε:

Για την εμπειρία και την κλάση αυτής της Εθνικής: «Άλλο το φιλικό και άλλο το επίσημο. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε με τη Γαλλία. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν είχαμε προπονήσεις μαζί, η Γαλλία είναι ομάδα που είχε κάνει περισσότερες προπονήσεις. Ίσως είχε αβαντάζ».

Για το 7-0: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά, εμείς δυστυχώς δεν ήμαστε εδώ πέρα. Συνεχίζουμε, στόχος μας να είμαστε στο Παγκόσμιο».

Για το αν η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι στην ελίτ: «Χτίζουμε χαρακτήρα και ομάδα, αλλά λείπουμε χρόνια από την ελίτ. Πρέπει να δείξουμε σεμνότητα και ταπεινότητα και να κάνουμε καλή εμφάνιση. Ήταν ένα θετικό παιχνίδι, έχουμε δρόμο, δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε του χρόνου το καλοκαίρι. Αρχικά να προκριθούμε και βλέπουμε».

Για τη Γεωργία: «Το θέλουμε κι αυτό πάρα πολύ. Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις και πρέπει να βρεθούμε περισσότερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ