25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Φιλικά που θα μας βελτιώσουν” (vid)

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Ηράκλειο και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" για το 3ο Διεθνές Τουρνουά που θα πάρουν μέρος οι "ερυθρόλευκοι". Ο Πρίντεζης είχε μόνο θετικά σχόλια να κάνει για το Ηράκλειο, τις εγκαταστάσεις και το τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως τα παιχνίδια αυτά θα είναι σημαντικά για να γνωριστούν καλύτερα και ξανά οι παίκτες μεταξύ τους μετά από ένα δεκαήμερο που έλειπε πάνω από τη μισή ομάδα, εξαιτίας των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, είτε για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, όπως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

"H Κρήτη γενικότερα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο νησί και αγκαλιάζει το μπάσκετ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι και οι εγκαταστάσεις, που ενδείκνυνται για να γίνονται πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, αλλά και επίσημα με την Εθνική. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα να παίξουμε δύο δυνατά φιλικά και να συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βελτιωθούμε, να έρθουμε πιο κοντά, να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα και να προσαρμοστούμε ξανά στα δεδομένα της ομάδα μας, γιατί αυτό το δεκαήμερο έλειπαν πολλοί παίκτες".

Ερωτηθείς για το φίλαθλο κοινό, απάντησε: "Ο κόσμος αγκαλιάζει γενικότερα το μπάσκετ εδώ στο Ηράκλειο. Και εμείς όσες φορές έχουμε έρθει ως Ολυμπιακός είναι πολύ ζεστός ο κόσμος, μας βοηθά πολύ και φαντάζομαι πως σίγουρα θα θέλει να δει την καινούργια ομάδα και τον νέο προπονητή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ