27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πρίντεζης: «Σημαντικός ο Ρόμπερτς, πολλά περιθώρια ο Ουίλτζερ»

Η Ουνικάχα Μάλαγα ψηφίζει.. ερυθρόλευκα στις φετινές της μεταγραφές. Έχει ήδη ανακοινώσει τον Κάιλ Ουίλτζερ, ενώ περιμένει την απάντηση του Μπράιαν Ρόμπερτς στην πρόταση που του έχει κάνει. Η ισπανική εφημερίδα Diario Sur βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο για να μιλήσει για τους δύο παίκτες: Τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει θητεία στην ισπανική ομάδα, ενώ συμβίωσε με τους δύο παίκτες στον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

«O Μπράιαν είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάζει 20 πόντους σε κάθε αγώνα με μεγάλη ευκολία, γιατί έχει πολλούς τρόπους να το κάνει. Αν παίξει δίπλα σε έναν πόιντ γκαρντ δυνατό και ψηλό, μπορεί να κάνουν έναν πολύ καλό δίδυμο και να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον τέλεια», αναφερόμενος στην παρουσία του Αλμπέρτο Ντίαθ στην περιφέρεια της Ουνικάχα Μάλαγα.

Τα καλά λόγια του Πρίντεζη για τον πρώην συμπαίκτη του δεν σταματούν εδώ: «Είναι ένας επαγγελματίας. Δεν είναι ο τυπικός αμερκάνος αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Πάντα είναι έτοιμος για περισσότερη προπόνηση. Έχει ταλέντο. Πέρυσι δεν ήταν εύκολα γι αυτόν στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη και στις χειρότερες στιγμές δεν έκανε πίσω και συνέχισε να παλεύει. Είναι σκληρός και ιδανικός για μεγάλους αγώνες».

Στην επισήμανση πως ο Ρόμπερτς είχε μόλις επτά πόντους μέσο όρο πέρυσι, ο Πρίντεζης είχε την απάντηση: «Πιστεύως πως αν ο Ρόμπερτς έχει μεγαλύτερη ελευθερία στην Μάλαγα θα μπορεί να βάλει πολύ περισσότερους. Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα και οι ρόλοι είναι πολύ συγκεκριμένοι, αλλά στην Μάλαγα μπορεί να είναι ένας καθοριστικός παίκτης».

Όσο για τα... εξωγηπεδικά; «Δεν νομίζω πως θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε στα αποδυτήρια, ούτε πουθενά. Είναι ένας πολύ συμπαθητικός τύπος, και πιστεύω πως η Ουνικάχα θα κάνει μια πολύ καλή κίνηση».

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος έχει ήδηη ανακοινωθεί από την ισπανική ομάδα: «Έχει ιδανικές συνθήκες για να παίξει μπάσκετ και να βελτιωθεί. Βελτιώθηκε ήδη πολύ σημαντικά από την στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό. Όταν ήρθε κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά το έκανε και έφτασε να κάνει καλά παιχνίδια και στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως αν συνεχίσει να δουλεύει το σώμα του, θα μιλάμε σύντομα για έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Αν βρει ρυθμό είναι δύσκολο να τον σταματήσεις και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ