22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, αδελφός μου ο Σπανούλης”! (vid)

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα βίντεο διάρκειας 2,5 λεπτών για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του βίντεο, βρίσκεται στο επίκεντρο της επιτυχημένης πορείας του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 2010. Ο ίδιος ο Πρίντεζης δηλώνει πως βρίσκεται στην οικογένειά του, στην ομάδα όπου πάντα ήθελε να βρίσκεται, ενώ μιλούν γι' αυτόν, με τα καλύτερα λόγια φυσικά, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του.

"Είναι ο δεύτερος αρχηγός μας. Βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση", λέει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

"Είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου. Έχει βάλει το όνομά του κάτω από όλα τα μεγάλα σουτ της ομάδας", λέει ο Κώστας Παπανικολάου.

"Μαζί με τον Σπανούλη είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Μας βοηθούν να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας", λέει ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη; Χαρακτηρίζει τον Πρίντεζη ως έναν από τους κορυφαίους finishers (παίκτες που τελειώνουν τις φάσεις) της Ευρωλίγκας και ο Πρίντεζης του το ανταποδίδει: "Ο Βασίλης είναι σαν αδελφός μου"!

Δείτε το όμορφο βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ