21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: «Νίκη ψυχολογίας και πλεονεκτήματος»

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη σημασία του «διπλού» κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη συμβολή του Μπράιαν Ρόμπερτς και την προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Είμαστε χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε και αντιδράσαμε. Ήταν σίγουρα, επίσης, μία νίκη ψυχολογίας, γιατί έχουμε χάσει σε όλα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πολύ σημαντική και για το πλεονέκτημα έδρας».

Για το μέταλλο του Ολυμπιακού, που κέρδισε ξανά ματς στην παράταση: «Έχουμε κερδίσει παιχνίδια στην παράταση, αλλά έχουμε χάσει και άλλα αρκετά εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μετάλλου, αλλά είναι σίγουρα θέμα συγκέντρωσης σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο με μία πολύ καλή ομάδα, αν και παρόλο φάνηκε να έχουμε το μομέντουμ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παίξαμε αρκετά καλά, ο Παναθηναϊκός έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, ενώ έδειχνε ο Παναθηναϊκός να έχει το μομέντουμ, ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε».

Για τα ψυχικά αποθέματα του Ρόμπερτς και το μεγάλο σουτ του στην παράταση: «Θέλει σίγουρα πολλά ψυχικά αποθέματα και το έχω περάσει επίσης. Δεν είναι εύκολο, αλλά ο Μπράιαν είναι πολύ καλός παίκτης, έχοντας παίξει πολλά χρόνια στο ΝΒΑ. Έχει ποιότητα, αλλά καμιά φορά η ψυχολογία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν αθλητή, ειδικά στο δικό μας επίπεδο. Έδειξε, ότι έχει ψυχικά αποθέματα και πολύ μπάσκετ μέσα του, με αποτέλεσμα να μας βοηθήσει».

Για τον Μπράουν: «Ο Μπόμπι είναι ένας παίκτης με πολλή εμπειρία και ποιότητα. Έχει παίξει στην Ευρώπη και φάνηκε από την πρώτη μέρα, ότι έχει προσαρμοστεί άμεσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ