22 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Με πάθος και καρδιά πάντα”

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, μαζί με τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Άφησε τον αγώνα με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί στους τελευταίους αγώνες εκτός έδρας παίξαμε πολύ χάλια και θέλαμε τη νίκη. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε εδώ, αλλά τα καταφέραμε και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου."

Στην παρατήρηση πως ο Ολυμπιακός έχει χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά πήγε και νίκησε στη Μαδρίτη, ο Έλληνας φόργουορντ απάντησε: "Η Ευρωλίγκα είναι έτσι. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν γίνεται να νικήσει. Το βλέπουμε πολλές φορές. Χάσαμε από την Μπασκόνια με διαφορά, από τη Χίμκι, από τον Ερυθρό Αστέρα και νικήσαμε σήμερα τη Ρεάλ εδώ που είναι θεωρητικά καλύτερη ομάδα και από τα φαβορί της διοργάνωσης. Πολλά εξαρτώνται από εμάς. Το θέμα είναι να παίζουμε πάντα με πάθος και καρδιά και ότι γίνει".

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports τόνισε:

"Ε, εντάξει, τον Γενάρη έκανα 2-3 παιχνίδια που ήταν... παρωδία... Θα ήταν άδικο πάντα σήμερα, για μια στιγμή στο φινάλε να χάσουμε μια νίκη που μας βοηθάει ψυχολογικά κι ενδεχομένως να μας δώσει αβαντάζ. Η αλήθεια είναι ότι αδικούσαμε τους εαυτούς μας ειδικά στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν είναι κακό να χάνεις, όμως ήταν άσχημος ο τρόπος που ήλθαν οι ήττες. Έτσι είναι η Euroleague, θα υπάρξουν πολλά πάνω-κάτω. Όλοι κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ακόμα και σήμερα δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα, πρέπει να έχουμε διάρκεια και σαν έμπειρη ομάδα που είμαστε να βελτιωνόμαστε. Ακόμα δεν έχει κριθεί μαθηματικά ούτε η είσοδος στην οκτάδα. Τα κεφάλια κάτω, να δουλέψουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ