19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρίντεζης και Λαρεντζάκης… πήραν τα βούνα (pic)

Η σπάνια ευκαιρία ενός διήμερου ρεπό μέσα στη σεζόν «σκόρπισε» τους παίκτες του Ολυμπιακού που έσπευσαν να αλλάξει λίγο παραστάσεις το μάτι. Μετά τη διπλή αγωνιστική υποχρέωση στην Ευρωλίγκα το πρόγραμμα στη Basket League είχε ρεπό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε 48ωρο ρεπό και οι «ερυθρόλευκοι»... όπου φύγει - φύγει.

Από την Κωνσταντινούπολη που πήγε ο Κώστας Σλούκας με τη σύζυγό του για να δει παλιούς φίλους, μέχρι πιο κοντινούς προορισμούς που διάλεξαν ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Μπορεί οι δύο καλοί φίλοι, πέρα από συμπαίκτες να είναι παιδιά της θάλασσας και της νησιωτικής Ελλάδας, με τη Σύρο και την Κύθνο να τους καλοδέχονται με κάθε ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά ήταν η Φθιώτιδα και οι ομορφιές της που τους χάρισαν λίγες ώρες χαλάρωσης.

Αγόριανη, Παύλιανη και τα άλλη όμορφα χωριά του νομού αποτέλεσαν τους τόπους απόδρασης για τους δύο «ερυθρόλευκους» και τις συντρόφους τους, πριν επιστρέψουν στο ΣΕΦ σήμερα για να ξαναμπούν σε ρυθμούς αφού η σεζόν συνεχίζεται και οι υποχρεώσεις είναι αμείλικτες. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ