20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Θέλουμε το κύπελλο”

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ και προκρίθηκε στον τελικό, θέλει το τρόπαιο. Το είπε ο Γιώργος Πρίντεζης

“Προσγειωμένος” και λακωνικός, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε αμέσως μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της Euroleague πως “ήταν πολύ ξεχωριστό παιχνίδι κι αυτό ήταν το θετικό για εμάς, ότι το είδαμε σαν ένα νέο ματς και δεν κοιτάξαμε καθόλου το παρελθόν. Μπορεί απ’ έξω οι φίλαθλοι μας να αισθανόντουσαν σίγουροι για την εξέλιξη του ματς, από την στιγμή που το γυρίσαμε, αλλά μέσα στο παρκέ δεν ήταν καθόλου έτσι”.  

Σε ερώτηση για τα σουτ που έβαλαν οι Δημήτρης Αγραβάνης και Βαγγέλης Μάντζαρης αλλά και στην ηγετική παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην τέταρτη περίοδο, τόνισε: “Όλοι λίγο απ’ όλα! Για να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχεις όλους τους παίκτες σου συγκεντρωμένους και αυτό φάνηκε. Όλοι τα παιδιά ήταν εξαιρετικά σήμερα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Όσον αφορά τον τελικό της Κυριακής, δήλωσε: “Να ξεκουραστούμε πρώτα απ’ όλα και να συγκεντρωθούμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να πανηγυρίσουμε διότι ακολουθεί παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Το θέλουμε πάρα πολύ το κύπελλο και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα”. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ