21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρίντεζης: «Η μεγαλύτερη εμπειρία οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Η συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ανδρών για την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά διεξάγεται αυτήν την ώρα στο ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δίνει τη δική του οπτική σε άλλη μία προετοιμασία για εκείνον με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που παρουσίαζει η προετοιμασία για ένα τέτοιο τουρνουά που διεξάγεται στα τέλη της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του από Ολυμπιακούς Αγώνες, από το 2008 και τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου, την οποία χαρακτήρισε ως "ευλογία" και τη μεγαλύτερη εμπειρία για έναν αθλητή, δείχνοντας τη σημασία που έχει στο ελληνικό στρατόπεδο η διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Τόκιο

«Πάντα η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερη, γιατί πολλοί παίκτες ακόμη δεν έχουν τελειώσει με τις ομάδες τους, άλλοι έχουν τελειώσει νωρίτερα.» θα δηλώσει ο Πρίντεζης. «Πάντα η δουλειά είναι δύσκολη για τον προπονητή, αλλά και για όλους μας. Μέσα σε λίγες προπονήσεις θα πρέπει να δώσουμε παιχνίδια που είναι ουσιαστικά νοκ άουτ. Όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε. Είχα την ευλογία να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα το 2008 (στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας) και είναι ίσως η μεγαλύτερη εμπειρία για κάθε αθλητή. Μακάρι να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και παρά το ότι είναι λίγες οι μέρες προετοιμασίας, να κάνουμε ένα καλό τουρνουά και να πάμε στον Καναδά να παίξουμε ως ομάδα και όσο καλύτερα μπορούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ