24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πρίγκιπες» για κούπα

Η Μονακό πήρε το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο Κύπελλο Γαλλίας με αντίπαλο τη Λιμόζ κα πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας, με τις Λεβαλουά, Ντιζόν και Ναντέρ να παίρνουν επίσης το εισιτήριο.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας βρίσκεται η Μονακό, που στο σημερινό (12/2) ντέρμπι με τη Λιμόζ επικράτησε με 62-59 και πήρε την πρόκριση. Οι Μονεγάσκοι είχαν έναν άλλοτε «κίτρινο», τον Έρικ Μπάκνερ, σε εξαιρετική κατάσταση με 16 πόντους και επτά ριμπάουντ, με τον Τζόουνς να διαμορφώνει το τελικό σκορ από τη γραμμή των βολών για το θρίαμβο. Η Λεβαλουά κόντεψε να πάθει το «έμφραγμα», αλλά το τρίποντο του Μπρονσάρ ήταν άστοχο και η μεγάλη ανατροπή της Βισί δεν ολοκληρώθηκε, με τον Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό να ξεχωρίζει με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Η Ντιζόν, σε ένα ακόμη παιχνίδι πρώτης κατηγορίας, νίκησε την Ελάν Σαλόν με 85-72, κυριαρχώντας απόλυτα στο παρκέ, με το επιμέρους σκορ 15-24 των φιλοξενούμενων στο φινάλε απλώς να μειώνει σε αξιοπρεπή επίπεδα τη διαφορά, σε ένα «σόου» 17 πόντων και 10 ασίστ του Ντέιβιντ Χόλστον. Τέλος, η Ναντέρ δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόβλημα από την Ομπερχόφεν, κάνοντας το πέρασμα άνετα με 89-70 και τον Κονατέ στους 25 πόντους με πέντε ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ