21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Πρίγκιπας» Μπροκ Μότουμ! (vid)

Η επιστροφή του Μπροκ Μότουμ στην Ευρωλίγκα πήρε από σήμερα επίσημη μορφή, με τη Μονακό να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αυστραλό πάουερ φόργουορντ.

Η νεοφερμένη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση γαλλική ομάδα πόνταρε πάνω στον έμπειρο παίκτη ο οποίος έχει ξαναπαίξει με Ζάλγκιρις, Εφές και Βαλένθια και με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Μότουμ ο οποίος τελείωσε την περσινή σεζόν στη Γαλλία, ως δανεικός στη Ναντέρ από τη Γαλατασαράι συμμετείχε και στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της Μονακό στο Μπόρμιο.

«Η επιστροφή μου στην Ευρωλίγκα ήταν προτεραιότητα για μένα, ενώ η εμπειρία μου από το γαλλικό πρωτάθλημα στο τέλος της περσινής σεζόν ήταν πολύ καλή. Η Μονακό λοιπόν ήταν μια πολύ καλή επιλογή, χωρίς αμφιβολία. Δεν είμαι ακόμα στο 100% όμως έχω αρχίσει να εντάσσομαι στην ομάδα και να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου αυτές τις δέκα μέρες στο Μπόρμιο. Η Ευρωλίγκα είναι η πιο μεγάλη λίγκα του μπάσκετ μετά το ΝΒΑ και η πρόκληση είναι μεγάλη για κάθε παίκτη», είπε ο Αυστραλός στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως παίκτης της Μονακό/

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ