30.2 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Πρέσβης του ελληνικού τουρισμού ο Γιάννης! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο διάσημους πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό και ως τέτοιος επελέγη από τον ΕΟΤ για να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο στην φετινή καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού σε όλο τον πλανήτη. 

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασε ο ΕΟΤ για να διεξάγει την καμπάνια και το οποίο παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Με μότο: "Επισκεφτείτε την όμορφη χώρα μου, την Ελλάδα".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπουργό για την προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει την τουρισμό στην Ελλάδα. Από την πλευρά μου εγώ και η οικογένειά μου θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε όσο μπορούμε τις ομορφιές και την κουλτούρα της χώρας μας. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην Ελλάδα και γι' αυτό θα τρέξουμε στις 7 Ιουλίου για να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη στην Ελλάδα", δήλωσε ο Αντετοκούνμπο και στη συνέχεια είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει τον Σεπτέμβρη με την Εθνική ομάδα στο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019:

"Το δικό μου αγαπημένο μέρος είναι η Αθήνα. Εδώ είναι οι άνθρωποι δίπλα στους οποίους μεγάλωσα. Χαίρομαι που η Εθνική έπαιξε τρομερά χθες και θεωρώ ότι του χρόνου θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Εθνική τον Σεπτέμβρη. Θα δω τι πρέπει να κάνω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι εδώ. Αν ερχόμουν ποτέ στην Ελλάδα, θα έπαιζα μόνο στον Φιλαθλητικό".

Από την πλευρά της  υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, δήλωσε: "Σε κάθε ευκαιρία ο Γιάννης μιλά για την Ελλάδα, την οποία έχει μέσα στη καρδιά του και την ψυχή του και την εκπροσωπεί επάξια με ήθος και σεβασμό.

Συγκινήθηκα με το πόσο πολύ αγαπά την πατρίδα μας. Είναι ένας άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας και του ζήτησα να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους με τις επιτυχίες του  και σε αυτή τη διεθνή πορεία έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και την προβάλλει όπως μπορεί παντού σε όλο τον κόσμο"

 

This is my country, Greece! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ