16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρέσβειρα του ΝΒΑ στην Ευρώπη η Κωστάκη!

Μια ιδιαίτερη τιμή και τεράστια διάκριση για την άλλοτε παίκτρια του WNBA, Αναστασία Κωστάκη, καθώς επιλέχθηκε να είναι η πρέσβειρα του μεγαλύτερου μπασκετικού οργανισμού στην Ευρώπη.

Η επιλογή της καθόλου τυχαία με την άλλοτε διεθνή παίκτρια να αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που πάτησε στα παρκέ του WNBA και αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χιούστον Κόμετς την περίοδο 2006 ενώ είναι η τρίτη γυναίκα πρέσβειρα του κορυφαίου μπασκετικού οργανισμού στη «Γηραιά Ήπειρο» μετά την Τίσα Πενιτσέιρο από την Πορτογαλία και την Αμάγια Βαλντεμόρο από την Ισπανία.

«Αισθάνομαι τεράστια τιμή και νιώθω ευλογημένη που ο μεγαλύτερος μπασκετικός οργανισμός στον πλανήτη, μου απένειμε τον τίτλο της πρέσβειρας του ΝΒΑ στην Ευρώπη !! Γνωρίζοντας, σαν πρώην παίκτρια του WNBA, τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου οργανισμού, με τον τίτλο αυτό καλούμαι να μεταδώσω τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι , της συνεργασίας και της ομαδική δουλειάς στους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και φυσικά να τους εμπνεύσω να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται !!! Είμαι πολύ τυχερή που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία σε αυτή την χρονική περίοδο της ζωής μου, γιατί νιώθω πραγματικά έτοιμη να προσφέρω όλα όσα έμαθα μέσα από αυτήν την μακρά πορεία μου σαν αθλήτρια του μπάσκετ !!!» ήταν τα λόγια της Αναστασίας Κωστάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον συγκεκριμένο τίτλο έχει παραλάβει και ο Ευθύμης Ρεντζιάς ο οποίος αγωνίστηκε στο ΝΒΑ την περίοδο 2002-03 με τους Φιλαντέλφια Σίξερς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ