19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρέπει να γίνουν… Καβαλίερς οι Ουόριορς

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς υπολείπονται πλέον με 3-1 στους τελικούς των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι «πολεμιστές» έχασαν και πάλι στο Όκλαντ, με αποτέλεσμα οι «πτερόσαυροι» να βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία τους, στην «παρθενική» συμμετοχή τους στους τελικούς. Μόνο μία ομάδα στο παρελθόν έχει καταφέρει να «επιστρέψει» και να πανηγυρίσει τον τίτλο στο ΝΒΑ από το 3-1 κι αυτή δεν είναι άλλη από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, εν έτει 2016, κόντρα στους «πολεμιστές».

Οι εκπρόσωποι του Οχάιο έχασαν τα πρώτα δύο ματς στην «Oracle Arena», υπερασπίστηκαν την έδρα τους στον τρίτο τελικό στην «Quicken Loans Arena», αλλά γνώρισαν την ήττα στον τέταρτο τελικό, μετά το «μπρέικ» των παικτών του Στιβ Κερ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Μείωσαν σε 3-2 στο Όκλαντ, ισοφάρισαν σε 3-3 στην έδρα τους κι εν τέλει πανηγύρισαν τον τίτλο μες στην «Oracle Arena». Όπως τώρα οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έτσι και πριν από τρία χρόνια οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν εκείνοι με το μειονέκτημα έδρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ