26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστικά «πράσινος» για ακόμα τρία χρόνια ο Γκάμπριελ (vids)

Ο Κένι Γκάμπριελ έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός και θα τον κρατήσει στην Αθήνα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η περασμένη σεζόν ήταν αρκετά περίεργη για τον Αμερικανό φόργουορντ. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στη Ρωσία με τα χρώματα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο αποχώρησε, καθώς δεν είχε ταιριάξει στον σύλλογο.

Την ίδια περίοδο ο Τζέιμς Γκιστ είχε τραυματιστεί και ο Τσάβι Πασκουάλ αναζητούσε στην αγορά τον αντικαταστάτη του. Τελικά επέλεξε τον 28χρονο φόργουορντ.

Αρκετοί αμφισβήτησαν την προσφορά του Γκάμπριελ, ωστόσο το τέλος της σεζόν ήταν θριαμβευτικό για το «τριφύλλι» που κατέκτησε τόσο το κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Καταλανός τεχνικός εκτιμά πολύ το γεγονός ότι ο άλλοτε παίκτης του Ρεθύμνου μπορεί να μπαίνει «κρύος» στο παρκέ από τον πάγκο και να ευστοχεί σε μεγάλα σουτ. Παράλληλα βγάζει ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός του πρότεινε νέο τριετές συμβόλαιο. Ο Γκάμπριελ αρχικά σκεφτόταν να περιμένει μήπως προκύψει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά τελικά έβαλε χθες (27/6) την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει για τρία ακόμα χρόνια στους «πράσινους».

Δείτε τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές και τα εντυπωσιακά καρφώματα του Κένι Γκάμπριελ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ