23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Πράσινη» στόχευση σε Νάναλι (pic)

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν παίκτη, που θα ενισχύσει ουσιωδώς την περιφέρεια του, και ο Τζέιμς Νάναλι φιγουράρει ως μια περίπτωση, που ενδιαφέρει τους «πράσινους», χωρίς να αποκλείονται εξελίξεις.

Πρωταθλητής με την Φενέρμπαχτσε το 2017, έχει περάσει από το... σχολείο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως και από την χώρα μας στο ξεκίνημα της καριέρας του το 2012, με την φανέλα της Καβάλας, ενώ έχει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός έναν περιφερειακό παίκτη, που αφορούν κυρίως την άμυνα και το μακρινό σουτ. Ο λόγος γίνεται για τον Τζέιμς Νάναλι, που φημολογείται να ενδιαφέρει αρκετά τους «πράσινους» και δε θεωρείται απίθανο σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αφού είδε το όνειρο του ΝΒΑ να... μην είναι ό,τι πιο ιδανικό, μη βρίσκοντας το ρόλο του, κάτι που τον εμπλέκει σε σενάρια επιστροφής στην Ευρώπη. Πολλοί σύλλογοι, άλλωστε, θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος, λόγω όλων των στοιχείων που αναφέρθηκαν νωρίτερα.

Η περίπτωση του Σον Κιλπάτρικ, άλλωστε, έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολη για το «τριφύλλι» και χρόνος δεν υπάρχει. Πρέπει να στραφούν σε άλλες προοπτικές και ο Τζέιμς Νάναλι μοιάζει να είναι μια αρκετά καλή, μεταξύ αυτών. Προς το παρόν, βέβαια, οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη σε στάδιο ενδιαφέροντος, αλλά από τη στιγμή που ο Ρικ Πιτίνο θέλει ενίσχυση, η κίνηση για οποιοδήποτε παίκτη θα είναι άμεση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ