23.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Πράσινη» βόλτα στον κάμπο (pics)

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στον ΓΛ Φάρο κι επικράτησε εκτός έδρας με 89-52, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League σ' ένα παιχνίδι που διεξήχθη μπροστά σε 4000 φίλους του μπάσκετ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ συνάντησε αντίσταση μόνο στην πρώτη περίοδο όταν φανερά εκτός ρυθμού είχε «ελαφρύ» προβάδισμα (13-11). Στο δεύτερο δεκάλεπτο πάντως οι «πράσινοι» φόρτσαραν και μ' επιμέρους σκορ 32-14 «καθάρισαν» τον αγώνα, καθώς πήγαν στο ημίχρονο με διαφορά είκοσι πόντων (45-25) και πλέον όλα είχαν κριθεί.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα. Ο Φορμπς των γηπεδούχων τραυματίστηκε στο πόδι σε μία ανύποπτη φάση, αλλά πιθανότατα δεν έχει κάτι σοβαρό. Το «τριφύλλι» πάντως έδειξε έτοιμο ενόψει της «διαβολοβδομάδας» και τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Φενέρμπαχτσε. 

Πλέον οι νταμπλούχοι θα ασχοληθούν με τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και ο ΓΛ Φάρος με τη συνέχεια των υποχρεώσεών του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι... εκτελεστές: Ο Νίκος Παππάς και ο Μάρκους Ντένμον ηγήθηκαν στο σκοράρισμα για τον Παναθηναϊκός, καθώς σκόραραν αμφότεροι από 15 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δώδεκα παίκτες των «πράσινων» που πάτησαν παρκέ σκόραραν. Από την άλλη, δεν υπήρξε κανείς αθλητής με διψήφιο αριθμό πόντων.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες εκτός από τις βολές και τα κλεψίματα. Ξεχωρίζει όμως ο αριθμός των ασίστ, καθώς οι παίκτες του Πασκουάλ έδωσαν 27 τελικές πάσες. Έξι από αυτές προήλθαν από τον Λεκαβίτσιους και πέντε από τον Καλάθη.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση:

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ